Folosirea portalului
     Folosirea portalului

OUTDOORMANIA - Marca inregistrata
"OUTDOORMANIA" este marca inregistrata (Trade Mark) la OSIM cu numarul de inregitrare 73346. Textele si imaginile aparute pe portalul www.outdoormania.ro sunt protejate de dreptul de autor. Continutul portalului este proprietatea intelectuala a SC GABZSO SRL. Reproducerea in orice forma, utilizarea neautorizata si publicarea acestuia este interzisa, fapt care reprezinta incalcarea legii dreptului de autor si moralei.

Posibilitati pentru utilizari legale:

1. Citarea prin referinte:
Unele fragmente din articolele aparute pe acest portal pot fi citate liber, in cazul in care autorul publicatiei va atasa o referinta catre portalul www.outdoormania.ro. In cazul publicatiilor electronice, autorul va folosi o referinta online, numita "hiperlink", care permite trecerea pe portalul www.outdoormania.ro. Aceasta referinta poate fi un link grafic sau in format de text. Pentru linkul grafic, siglele sau bannerele se pot imprumuta in mod gratuit.

2. Utilizare personala:
Imaginile sau graficele aparute pe portalul www.outdoormania.ro pot fi utilizate exclusiv pentru scop personal, in afara oricarui scop comercial. Rugam utilizatorii, ca prin posibilitatile lor personale sa contribuie la popularizarea paginii www.outdoormania.ro. Pentru acest scop puteti solicita afise, fluturase sau anunturi tiparite, de calitate superioara in mod gratuit.

3. Preluare prin acord in scris:
In cazul in care doriti sa utilizati in forma tiparita, electronica sau alt scop comercial, un articol, o imagine sau o grafica in intregime, va rugam sa va adresati cu incredere redactiei noastre, pentru a obtine acordul in scris pentru comunicarea acestora.

Preluarea de texte sau imagini de pe acest portal fara acceptul proprietarului, atrage, in conditiile legii, dupa caz, raspunderea penala sau contraventionala a autorilor. De asemenea, proprietarul isi rezerva dreptul de actiona in judecata civila aceste persoane pentru recuperarea pagubelor pricinuite si pentru plata de daune interese.

Informatiile de pe portalul www.outdoormania.ro
Sejurul intr-o statiune aflata intr-o tara straina presupune pericole inerente (drum lung, situatii meteo diferite, etc) astfel incat este indicat sa obtineti intotdeauna, inainte de a pleca la drum, informatii actualizate despre zona in care urmeaza sa ajungeti. Datele furnizate de portalul nostru sunt preluate de la participanti ai actului de turism din zona respectiva (birouri de informare turistica locala, surse publice de informare, agentii de turism, etc.) si au caracter orientativ.

Echipa din spatele acestui portal lucreaza tot timpul pentru ca informatiile sa fie actualizate la zi. Va invitam totusi sa vizitati paginile dedicate linkurilor utile, forumul de discutii pentru a putea avea cat mai multe informatii si cat mai recente inainte de a pleca la drum.

Portalul www.outdoormania.ro. sau firma care il administreaza nu poate fi facut(a) responsabil(a), in nici un caz si sub nici o forma, pentru folosirea informatiilor continute in paginile sale.

Ne rezervam dreptul de a putea modifica fara notificare termenii si conditiile de utilizare a proiectului www.outdoormania.ro.precum si solutiile tehnice.

Folosirea portalului

Pentru protejarea informatiilor continute in paginile sale si a drepturilor de autor ale membrilor sai, OutdoorMania foloseste un sistem de protectie activ, care va va avertiza si va va interzice in mod automat accesul de la o anumita adresa IP sau clasa de adrese IP in cazurile in care se constata incalcarea uneia sau a mai multor reguli din lista de mai jos. Reactivarea accesului de la respectiva adresa se poate face doar dupa trimiterea unui mail explicativ la adresa info@outdoormania.ro.

Nu agreem folosirea programelor de browsing offline - gen download acceleratoare, wget, Teleport, WebZip, WebCopier, HTTrack, etc. Incercarile de flood sau Denial of Service prin incarcari repetate si rapide ale unei pagini sau set de pagini. Folosirea expresiilor considerate deplasate sau obscene in orice post care apare pe portal. Incalcarea acestei reguli atrage dupa sine si suspendarea calitatii de membru OutdoorMania. 
 
 
FAQ | Folosirea portalului | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C | Documente oficiale
Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Termeni si conditii | design by: creyons