Statiunea Fuschlsee - Austria
  Fuschlsee
Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prietenRegiune:  Salzburg


Facilitati statiune:
Diverse
Baruri/pub
Camping
Discoteca
Facilitati wellness
Inchirieri auto
Muzee
Restaurante
Shopping
Supermarket
Taverne cu vin de sezon

Distanta de la granita: 803 km
Altitudine baza: 550 m
Altitudine varf: 1500 m


Caracteristici statiune:
Activitati acvatice
Aquapark
Caiac
Canotaj / canoe
Inot
Navigatie
Pescuit
Piscina
Plimbari cu barca, hidrobiciclete si luntre
Surfing
Activitati pe uscat
Activitati pe plaja
Adventure park
Badminton
Baschet
Bowling
Fotografie peisagistica
Golf
Mini Golf
Mountain Bike
Parcuri, sah, tenis de masa, picnic, fotball, plaja…
Plimbare cu caini
Skateboard
Tenis
Trekking, Hiking, Mountaineering, Nordic Walking
Urmarirea rasaritului sau apusului de soare
Volei     Facilităţi de cazare în această staţiune


Descriere statiune

Regiunea Fuschlsee este o destinatie fermecatoare pentru recreere, fiind situata langa orasul Salzburg. Este compusa din 7 statiuni: Ebenau (607 m), Faistenau (786 m), Fuschl am See (670 m), Hintersee (746 m), Hof bei Salzburg (739 m), Koppl (753 m) si Thalgau (545 m).

Lacul Fuschlsee reprezinta un major punct de atractie din regiune. In jurul lacului Fuschl exista 4 plaje publice bine intretinute, cu maluri cu panta redusa, ideale pentru familii: Fuschl am See, Stollinger, Wesenauer si Hofer. Va puteti petrece timpul si la Strandul Fuschlseebath, ce va ofera 250 metri de plaja naturala si 3000 m2 de gazon cu copaci, un centru fitness cu minigolf, turn pentru catarat, tenis si teren de beach volei, zona moderna cu saune si masaj. Lacul Hintersee, lung de 5 km, va ofera plaje numeroase plaje naturale, ideale pentru plimbari in familie. Strandul din Thalgau va ofera o piscina incalzita, o piscina naturala cu apa din lacul Fuschl, un restaurant, loc de joaca pentru copii si bazine pentru cei mici.

Regiunea Fuschlsee este ideala pentru drumetii in familie, astfel veti putea descoperi viata autentica a fermierilor de munte. Mai mult, numeroase trasee tematice va stau la dispozitie pentru a cunoste mai bine zona: in jurul lacului Hintersee, Calea Gnomilor in Fuschl am See, Calea Basmelor pe muntele Schafbachalm, Calea Morilor in Ebenau, Traseul Hofspur prin natura, Calea padurii magice in Hintersee si a apei minune in Tiefenbach. Regiunea Fuschlsee este ideala pentru nordic walking, deoarece ofera numeroase trasee.

Lacul Fuschl si lacul Hintersee sunt un adevarat paradis pentru pescuit. In regiunea de agrement Salzkammergut, puteti practica canyoningul pe raul Strubklamm, intre Ebenau si Faistenau. Exista si numeroase piste pentru ciclism, scurte de 20 km sau lungi de 200 km. Golful este un sport popular in regiune, prin cele 7 terenuri de golf pe o raza de 20 km, cu 9-18 gauri.

Va puteti include in program si o vizita la cateva atractii turistice din zone: faimoasa destinatie de drumetii Nockstein din Koppl situata la cota 1042, Moara Ruming veche de 150 ani din Fuschl am See, teiul plantat in 1908 in Hintersee pentru comemorarea celui de-al 60-lea jubileu al imparatului Franz Joseph I, ruinele Castelului Wartenfels din Thalgauegg, ferma de 500 de ani Muhlgrub din Hof bei Salzburg, Pestera Ursilor din Faistenau, Crucea din lemn de molid din Faistenau.

Zona este ideala pentru familii cu copii, deoarece se ofera numeroase posibilitati de petrecere a timpului: fie la strandul Fuschlseebad, fie prin drumetii pe numeroase trasee tematice. Tobogganingul de vara este o alta varianta garantata de distractie. Parcul de aventuri din Faistenau garanteaza distractia pentru orice varsta, avand 50 de statii, de la usor la ambitios, cu echipament din lemn si franghii intre cca. 30 de copaci.
Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
FAQ | Folosirea portalului | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C | Documente oficiale
Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Termeni si conditii | design by: creyons