Statiunea Millstattersee - Austria
  Millstattersee
Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prietenRegiune:  Carintia


Facilitati statiune:
Diverse
Baruri/pub
Camping
Facilitati wellness
Inchirieri auto
Muzee
Restaurante
Shopping
Supermarket

Distanta de la granita: 806 km
Altitudine baza: 600 m
Altitudine varf: 2000 m


Caracteristici statiune:
Activitati acvatice
Caiac
Canotaj / canoe
Inot
Navigatie
Pescuit
Piscina
Plimbari cu barca, hidrobiciclete si luntre
Activitati in aer
Zbor cu parapanta si parapanta cu motor
Activitati pe uscat
Activitati pe plaja
Baschet
Calarie
Canyoning
Ciclism
Escalada / Alpinism
Fotografie peisagistica
Golf
Mini Golf
Mountain Bike
Parcuri, sah, tenis de masa, picnic, fotball, plaja…
Skateboard
Tenis
Trekking, Hiking, Mountaineering, Nordic Walking
Urmarirea rasaritului sau apusului de soare
Vanatoare de comori si detectare de metale
Volei     Facilităţi de cazare în această staţiune

TIP DE CAZARE

ApartamentHotel

 Apartament AT9872.300,

 Apartament AT9871.200,

Hotel Laurenzhof, Lendorf

Hotel Kaiser Franz Josef, Millstatt

Hotel See-Villa, Millstatt

Descriere statiune

Cele 8 localitati care inconjoara Lacul Millstatter See – bijuteria Carintiei sunt Spittal an der Drau, Seeboden, Millstatt,  Dobriach/Radenthein, Fresach, Ferndorf, Baldramsdorf and Lendorf.

Baldramsdorf este asezata la poalele Goldeck, cel mai important munte din Spittal. Ruinele Castelului Ortenburg Castle sunt un punct turistic educational la sfarsitul traseului Bee.

Dobriach / Radenthein este situata la poalele muntelui mitologic Mirnock, fiind o escapada in Parcul National Nockberg. Astfel, Dobriach este un punct ideal de pornire catre excursii si drumetii in muntii the Nock, dar si in Kaning. In apropiere, in partea de sud, la 13 km se afla si o cariera de granit foarte faimoasa. Dobriach este o destinatie foarte cautata de tineri si batrani deopotriva, deoarece dispune de 5 din cele 13 locuri de  camping din jurul Lacului Millstatter. Pentru shopping si plimbari vizitati Nockstadt Radenthein.

In Ferndorf, puteti vizita muntele Mirnock Mountain, cunoscuta ca fiind „sursa de putere si energie a zeilor”. Pentru ospitalitate si atmosfera familiale nu ezitati sa va cazati la fermele din Mirnock.

Fresach este localitatea natala a faimosului schior Franz Klammer. Aici va puteti relaxa si trata cu impachetari in namol si lua lectii de calarie la Riding Eldorado. Pentru cei dornici de adrenalina exista un fun park bine dotat in Fresach si o pista de carting.  

Lendorf este un orasel istoric din zona Lurnfeld. Aici inca mai exista asezari romane si celtice cunoscute pe numele de Metropolis Norici. Comorile acestora se pastreaza la Muzeul Teurnia. Lendorf este cunoscuta mai ales pentru fauna sa bogata si unica.

Millstatt este cel mai important si faimos loc de pe lac. Istoria ei incepe intre anii 1875 si 1910 cand a fost desemnata oras habsburgic, dar ea este recunoscuta din secolul al XI-lea, cand a fost infiintata o manastire benedictiana. Plaje si zonele de inot au fost creat in 1930. Anual in
Millstatt se organizeaza festivaluri de muzica, Festivalul Imparatilor si diverse targuri.

In Seeboden se afla parcurile mari, extraordinar de frumoase. precum Rosenpark, Baron Klinger von Klingerstorff-Park, Klauber si Blumenpark, care va invita sa petreceti cateva ore de liniste, plimbare si meditare. La Muzeul Bonsai puteti experimenta frumusetea si fascinatia gradinilor japoneze. In fiecare an, in luna iulie se organizeaza „Medieval Tournament" in Castelul Sommeregg, care este de altfel o atractie turistica importanta: in incinta sa gaseste
Biserica Lieseregg veche de peste 1000 ani.

Spittal an der Drau este cunoscuta pentru viata sa culturala intensa; ea gazduieste in fiecare an in Castelul Porcia Castle, piese de teatru impresionante, care de altfel adapoteste si opere de arta valoroase. Spittal are un aer sud-mediteranean, cu numeroase posibilitati de shopping, parcuri, restaurante si cluburi de noapte. 
Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
FAQ | Folosirea portalului | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C | Documente oficiale
Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Termeni si conditii | design by: creyons