Regiuni din Grecia
 
Statiunea Creta - Grecia
  Creta
Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prietenFacilitati statiune:
Diverse
Baruri/pub
Camping
Casino
Discoteca
Facilitati wellness
Inchirieri auto
Muzee
Restaurante
Shopping
Supermarket
Taverne cu vin de sezon

Distanta de la granita: 1048 km
Altitudine baza: m
Altitudine varf: m


Caracteristici statiune:
Activitati acvatice
Aquapark
Inot
Jetski
Navigatie
Pescuit
Piscina
Plimbari cu barca, hidrobiciclete si luntre
Rafting
Schi nautic
Scufundari
Surfing
Wakeboarding
Waveski surfing
Windsurf
Activitati in aer
Zbor cu parapanta si parapanta cu motor
Activitati pe uscat
Activitati pe plaja
ATV
Ciclism
Fotografie peisagistica
Golf
Parcuri, sah, tenis de masa, picnic, fotball, plaja…
Plimbare cu caini
Skateboard
Tenis
Urmarirea rasaritului sau apusului de soare
Volei     Facilităţi de cazare în această staţiune

TIP DE CAZARE

ApartamentHotel

 Apartament GR6490.100,

 Apartament GR6490.110,

 Apartament GR6750.150,

 Apartament GR6750.155,

 Apartament GR6000.320,

 Apartament GR6250.100,

 Apartament GR6250.120,


... Vezi toate apartamentele din aceasta statiune
-

Descriere statiune

Grecia inseamna mai mult decat am invatat la scoala si am vazut in fotografii cu apusuri frumoase si plaje cu nisipuri aurii. Grecia se afla la o rascruce de culori si culturi. Se simte forta istoriei si caldura sudului extrem al Europei. Grecia este tara contradictiilor frumoase, constantei calatorii in timp, de la prezent in trecut si inapoi in prezent. Plimbati-va printre arbustii de maslin, pe siturile arheologice, pe nenumaratele insule, pe plaje, pe munti si explorati privelistea ce va taia rasuflarea oricui.

Grecia este ideala pentru turismul urban. A descoperi sufletul un oras grecesc inseamna mult mai mult decat un tur rapid al monumentelor. Orasele grecesti abunda in posibilitati, sunt usor accesibile si pot fi vizitate oricand de-a lungul anului, oferind o mare varietate de facilitati moderne si optiuni.

Insula Creta


Insula Creta este cea mai mare insula greceasca, si este situata in sudul marii Egee. Creta este una dintre cele mai faimoase insule ale Greciei. Este separata in 4 regiuni – prefecturi: Chania, Heraklion, Lassithi si Rethymno. Insula are sa va ofere totul: peisaje montane, o coasta cu plaje superbe si golfuri pietroase, orase frumoase, sate si porturi fermecatoare, mancare excelenta, ruine cum ar fi Knossos, viata de noapte incitanta...

Chania: Diverse sate de munte atractive, traditionale si pitoresti infrumuseteaza prefectura Chania, dintre care cel mai frumos si neatins este considerat Therissos. Coastele prefecturii sunt brodate de statiuni cu profil pronuntat turistic, construite pe plaje fine, oferind diverse facilitati: orasul Chania, Kissamos, Platanias, etc. Apa este cristalina pretutindeni. Cateva dintre plaje sunt: Plaja de Aur, Agia Marina, Georgoupoli, Stalos, etc. In capitala prefecturii precum si in statiuni – in special Platanias si Paleohora – veti gasi numeroase baruri moderne cu diverse atmosfere, cluburile ofera diverse genuri de muzica.

Heraklion. Prefectura Heraklion abunda in sate pitoreste, cocotate la altitudini mari, pe varful frumoaselor dealuri sau munti cum ar fi Ano Vianos si Epano Arhanes. Prefectura ofera de asemenea, multe statiuni cu plaje frumoase cu nisip sau plaje de prundis cum ar fi Limenas Hersonissou si Maria Iying. Viata de noapte in regiunea Heraklion este intensa in special in orasul principal, capitala Cretei, unde va stau la dispozitie o multitudine de baruri moderne, cluburi de noapte, cinematografe si cafenele-teatre.

Lassithi - numeroase orase mici, statiuni turistice agitate de-a lungul coastelor si sate de munte pitoresti. Zona plajelor ofera cazari de calitate cu diverse facilitati turistice, in timp ce satele de munte ofera cazari putine, tocmai de aceea sunt un loc perfect pentru a experimenta stilul de viata traditional cretan. Tzermiado este unul dintre cele mai pitoresti sate. Va recomandam sa vizitati si satele Elounda, Krista si Sissi. Pe coasta prefecturii veti gasi plaja unica Vai cu incredibila sa padure de palmieri, apa azurie si nisipuri aurii.  Viata de noapte cea mai pregnanta se desfasoara in capitala prefecturii, Agios Nikolaos si in statiunile Sitia, Elounda, Neapolis, Ierapetra si Makrigialos.

Rethymno. Aici veti gasi cazari de orice fel, de la simplu la luxos. Numeroase sate de munte se pot zari in peisaj, oferind minimul in ceea ce priveste cazarea si facilitatile, dar ofera posibilitatea experimentarii stilului de viata local traditional. Anogia este unul dintre cele mai frumoase sate. Nu puteti rata orasul Rethymno (mai mult decat un sat mare), Agia Galini, Plakias, etc. La fel ca si celelalte prefecturi, Rethymno abunda in plaje idilice si ape cristaline. Una dintre cele mai frumoase plaje, cu aspect de laguna cu ape de culoare smaraldului, palmieri si nisipuri calde este Preveli. Prefectura Rethymno va fi o adevarata desfatare pentru cei in cautarea vietii de noapte. 
Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
FAQ | Folosirea portalului | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C | Documente oficiale
Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Termeni si conditii | design by: creyons