Regiuni din Grecia
 
Statiunea Cyclades (Cyklades) - Grecia
  Cyclades (Cyklades)
Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prietenFacilitati statiune:
Diverse
Baruri/pub
Camping
Discoteca
Facilitati wellness
Inchirieri auto
Muzee
Restaurante
Shopping
Supermarket
Taverne cu vin de sezon

Distanta de la granita: 1192 km
Altitudine baza: m
Altitudine varf: m


Caracteristici statiune:
Activitati acvatice
Inot
Jetski
Navigatie
Pescuit
Piscina
Plimbari cu barca, hidrobiciclete si luntre
Windsurf
Activitati pe uscat
Activitati pe plaja
ATV
Ciclism
Fotografie peisagistica
Parcuri, sah, tenis de masa, picnic, fotball, plaja…
Urmarirea rasaritului sau apusului de soare
VoleiNe pare rău, momentan, nu avem oferte de cazare în această staţiuneDescriere statiune

Grecia inseamna mai mult decat am invatat la scoala si am vazut in fotografii cu apusuri frumoase si plaje cu nisipuri aurii. Grecia se afla la o rascruce de culori si culturi. Se simte forta istoriei si caldura sudului extrem al Europei. Grecia este tara contradictiilor frumoase, constantei calatorii in timp, de la prezent in trecut si inapoi in prezent. Plimbati-va printre arbustii de maslin, pe siturile arheologice, pe nenumaratele insule, pe plaje, pe munti si explorati privelistea ce va taia rasuflarea oricui.

Grecia este ideala pentru turismul urban. A descoperi sufletul un oras grecesc inseamna mult mai mult decat un tur rapid al monumentelor. Orasele grecesti abunda in posibilitati, sunt usor accesibile si pot fi vizitate oricand de-a lungul anului, oferind o mare varietate de facilitati moderne si optiuni.

Cyclades

Grupul de insule Cyclades este situat in marea Egee. Insulele Cyclades sunt considerate una dintre cele mai rafinate destinatii de vacanta din lume, oferind vizitatorilor o gama variata de posibilitati. Insulele Cyclades au cateva caracteristici distinctive comune cum ar fi renumita arhitectura cicladica, aleile inguste pietruite, siturile arheologice, istorice, religioase si naturale fascinante, satele de munte si infinitele plaje. Fiecare insula are totusi numeroase caracteristici specifice prin care ies in evidenta individual, devenind absolut unice, fiecare in felul sau.

Insulele Cyclades vor satisface gusturile tuturor turistilor oferind atat vacante stimulante, energetice cat si vacante linistite, relaxante. Principalele insule Cyclades sunt: Amorgos, Anafi, Andros, Antiparos, Delos, Folegandros, Ios, Kea, Kimolos, Kythnos, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Santorini, Serifos, Sikinos, Sifnos, Syros si Tinos.

Insula Amorgos este destinatia perfecta pentru cei in cautarea unei vacante aventuroase si totusi linistite, oferind plaje izolate superbe si multe zone cu natura neatinsa, ideale pentru explorare. Insula Milos este probabil una dintre cele mai unice insule din lume – o abundenta de dune de nisip, formatiuni pietroase si plaje colorate, fiecare total diferita de celelalte.

Insula Mykonos este una dintre cele mai populare destinatii din cadrul grupului Cyclades si din lume. Este considerata destinatia principala de entertainment a Greciei, fiind gazda numeroaselor celebritati din intreaga lume. Chiar daca Mykonos este fara indoiala centrul vietii de noapte din Cyclades, ofera si vacante linistite in zonele sale mai putin frecventate.

Nu exista cuvinte pentru a descrie insula Santorini. Daca doriti sa petreceti o vacanta romantica in doi, nu exista un loc mai potrivit decat Santorini. Gazduieste anual mii de turisti care vin sa admire plajele cu nisip colorate si pietruite, excelentele situri arheologice, misteriosul si impresionantul vulcan Caldera si apusul auriu.  

Insula Syros este capitala grupului Cyclades, atractia sa principala este reprezentata de atmosfera aristocrata datorata cladirilor neoclasice si pietelor grandioase. A devenit o atractie populara pentru turistii de orice varsta datorita excelentei infrastructuri turistice, impresionantelor peisaje si plajelor superbe. Insula Tynos este bine-cunoscuta ca fiind un lacas spiritual datorita Bisercii Panagia si miraculoasei icoane a Fecioarei Maria. Treptat a devenit o destinatie populara pentru cei tineri.

Grecia inseamna mai mult decat am invatat la scoala si am vazut in fotografii cu apusuri frumoase si plaje cu nisipuri aurii. Grecia se afla la o rascruce de culori si culturi. Se simte forta istoriei si caldura sudului extrem al Europei. Grecia este tara contradictiilor frumoase, constantei calatorii in timp, de la prezent in trecut si inapoi in prezent. Plimbati-va printre arbustii de maslin, pe siturile arheologice, pe nenumaratele insule, pe plaje, pe munti si explorati privelistea ce va taia rasuflarea oricui.

Grecia este ideala pentru turismul urban. A descoperi sufletul un oras grecesc inseamna mult mai mult decat un tur rapid al monumentelor. Orasele grecesti abunda in posibilitati, sunt usor accesibile si pot fi vizitate oricand de-a lungul anului, oferind o mare varietate de facilitati moderne si optiuni.Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
FAQ | Folosirea portalului | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C | Documente oficiale
Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Termeni si conditii | design by: creyons