Regiuni din Grecia
 
Statiunea Kefalonia (Cefalonia) - Grecia
  Kefalonia (Cefalonia)
Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prietenFacilitati statiune:
Diverse
Baruri/pub
Camping
Discoteca
Facilitati wellness
Inchirieri auto
Muzee
Restaurante
Shopping
Supermarket
Taverne cu vin de sezon

Distanta de la granita: 956 km
Altitudine baza: m
Altitudine varf: m


Caracteristici statiune:
Activitati acvatice
Inot
Jetski
Navigatie
Piscina
Surfing
Wakeboarding
Windsurf
Activitati in aer
Zbor cu parapanta si parapanta cu motor
Activitati pe uscat
Activitati pe plaja
ATV
Bowling
Fotografie peisagistica
Parcuri cu animale salbatice si gradini zoologice
Plimbare cu caini
Tenis
Urmarirea rasaritului sau apusului de soare
Volei     Facilităţi de cazare în această staţiune

TIP DE CAZARE

ApartamentHotel

 Apartament GR1700.300,
-

Descriere statiune

Grecia inseamna mai mult decat am invatat la scoala si am vazut in fotografii cu apusuri frumoase si plaje cu nisipuri aurii. Grecia se afla la o rascruce de culori si culturi. Se simte forta istoriei si caldura sudului extrem al Europei. Grecia este tara contradictiilor frumoase, constantei calatorii in timp, de la prezent in trecut si inapoi in prezent. Plimbati-va printre arbustii de maslin, pe siturile arheologice, pe nenumaratele insule, pe plaje, pe munti si explorati privelistea ce va taia rasuflarea oricui.

Grecia este ideala pentru turismul urban. A descoperi sufletul un oras grecesc inseamna mult mai mult decat un tur rapid al monumentelor. Orasele grecesti abunda in posibilitati, sunt usor accesibile si pot fi vizitate oricand de-a lungul anului, oferind o mare varietate de facilitati moderne si optiuni.

Kefalonia (Cefalonia)

Insula Kefalonia este una dintre cele mai populare destinatii dintre insulele Ionice, cea mai mare insula din grup si este considerata una dintre cele mai frumoase si autentice. Este o insula muntoasa cu peisaje impresionante, vegetatie densa, plaje nisipoase lungi, cu o capitala frumoasa, sate traditionale, biserici ortodoxe frumoase, ruine arheologice, castele venetiane, un parc national pentru protectia florei si faunei, statiuni animate cu multe restaurante, baruri si cluburi, numeroase muzee. 

Numeroasele sate de pe insula cu verdeata luxurianta sunt foarte pitoresti si atractive. Multe dintre ele sunt situate in zona muntoasa a insulei in timp ce altele pe impresionanta linie de coasta. Merita vizitat fantasticul sat Fiscardo - cel mai nordic port din Kefalonia, situat la 50 km de capitala insulei - in care inca exista toate cladirile traditionale si venetiene, supravietuitoare ale cutremurului din 1953.

Minunatele plaje ale Kefaloniei sunt faimoase in Grecia pentru  frumusetea lor naturala nealterata. Pe toate plajele veti gasi nisip alb sau auriu, ape de culoare smaraldului. Unele dintre aceste plaje sunt extinse, dotate complet, in timp ce altele se ingramadesc in golfuri mici si pitoresti, fara dotari de orice fel: Myrtos, Lourdas, Skala, Xi, Megas Lakos, Antisamos si altele.

Capitala insulei este Argostoli. Ofera o zona de promenada de-a lungul coastei cu palmieri, pavata cu pietre de mare. In oras veti gasi si o piata frumoasa si mare, Platia Valianou, inconjurata de multe restaurante, patiserii, cafenele si baruri. Strada de shopping a capitalei este Lithostroro. Pe aceasta strada veti gasi si Biserica Sfantului Spiridon si turnul cu ceas din piata Campana. Puteti vizita si impunatoarea biblioteca cu 50.000 de carti. Putin mai jos de biblioteca se afla teatrul ”Kefalos” considerat unul dintre cele mai bune teatre din Grecia.

Majoritatea vietii de noapte din Kefalonia se concentreaza in jurul capitalei insulei, Argostoli, in barurile moderne si imensele cluburi de noapte din pricipalele locatii cum ar fi Fiscardo, Lixouri, Skala, Poros si Sami. Toate aceste locuri din Kefalonia ofera o larga varietate de muzica si bauturi si sunt deschise pana dimineata. Anual se organizeaza numeroase evenimente culturale dintre care va recomandam Festivalul Robola din luna august. Kefalonia este insula ce le ofera totul vizitatorilor.
Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
FAQ | Folosirea portalului | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C | Documente oficiale
Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Termeni si conditii | design by: creyons