A 26-a editie a Kitzbuehel Alpine Rally

Raliul alpin Kitzbuhel este considerat un eveniment de top in lumea masinilor clasice. Nu e de mirare ca entuziasi ai masinilor de epoca din intreaga lume se aduna an de an in Kitzbuhel pentru o saptamana unica. Editia din acest an este cu numarul 26 si se desfasoara intre 5 si 8 iunie.Alpii Tirolezi formeaza decorul somptuos al acestui event al masinilor clasice. Acestia atrag anual fani din toate colturile lumii in oraselul de la poalele masivului Hahnenkamm. O multime de vedete din racing, show-business si sport si cunoscuti oameni de afaceri dau acestui event o tusa exclusivista. In 2009, campionul de Formula 1 Michael Schumacher a fost prezent la start impreuna cu asul Hans-Joachim "Strietzel" Stuck, starleta Gitta Sax si actrita Katerina Jacob.

kitzbuehel-rally-1.jpeg

Peste 500 de km pe cele mai frumoase drumuri alpine din Tirol si Salzburg, impreuna cu cireasa de pe tort- parada traditionala din centrul Kitzbuhel.

kitzbuehel-rally-3.jpg

Ca si in anii precedenti, startul se va da la doua clase separate: Alpine Rally Sport Trophy pentru entuziastii raliurilor montane si Alpine Rally Classic Trophy, pentru croaziere relaxate. Cronometrarea pentru Sports Trophy se va face cu sisteme moderne cu GPS, similare celor folosite in competitii. 

kitzbuehel-rally-2.jpeg

Mai mult de 200 de magnifice masini de epoca vor fi prezente. Spectatorii vor putea admira adevarate legende ale istoriei auto, sedanuri somptuoase, elegante coupe-uri sportive si pur-sange de curse ale unor brand-uri ca Lamborghini, Bentley, Ferrari, Porsche, Rolls Royce, Aston Martin Lagonda, Mercedes-Benz, Jaguar, Maserati. Automobile rare si nume de legenda ca Facel Vega, Arnolt sau Iso Rivolta vor putea fi admirate la acest eveniment de referinta.

Pentru mai multe amanunte, accesati site-ul oficialNotiţă: Turism Austria, Kitzbuhel Alpine Rallye
Topicuri asociate

Stiri

"Stiri: A 26-a editie a Kitzbuehel Alpine Rally" | 0 comentarii
Prag
Reîncărcare

Comentariile apartin celui care le-a trimis. Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru continutul lor.


 
 
 
FAQ | Folosirea portalului | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C | Documente oficiale
Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Termeni si conditii | design by: creyons