Minunata lume subacvatica din Salzkammergut

Munti semeti oglinditi in lacuri adanci cu apa curata, rauri pline de peste si izvoare carstice limpezi precum cristalul, toate astea duc in extaz amatorii de scufundari.De la cursuri introductive sau speciale de scufundare pana la excursii de scufundari de o zi, se gaseste cate ceva pentru fiecare. Va invitam la o imersie in uimitoarea lume de sub oglinda apei, in lacurile Gosau si Hallstatt.

salzkammergut-dive-1.jpg

Cea mai buna perioada pentru fotografia subacvatica este intre iunie si octombrie, cu luna septembrie ca varf de sezon- fauna lacurilor fiind la apogeu si apa este calda inca. Un concediu de scufundari ofera o oportunitate interesanta de a explora lumea de sub ape intr-un mod special.

salzkammergut-dive-5.jpg

Tacerea si solitudinea te insotesc in explorarea acestui habitat ascuns in apa limpede a lacului Gosau, sau in Hallstatt, lac asemanator unui fiord norvegian. Lacul Vordere Gosausee in special, adanc de 96 de metri in lunile de vara, este foarte popular intre scufundatori datorita vizibilitatii incredibile. Oriunde ajungi cu privirea poti vedea stiuci, coregoni, pastravi si multe alte specii, sau poti da peste „comori” ascunse.

salzkammergut-dive-2.jpg

Ghizii si instructorii de scufundare ai clubului Dachstein-Salzkammergut va stau la dispozitie pentru orice intrebari. Ei cunosc la perfectie cand e cel mai bun moment pentru explorarea unei pesteri subacvatice, pentru observarea pestilor in avalul unei cascade, sau unde sunt cele mai interesante locatii de scufundare.

salzkammergut-dive-3.jpg

Nici copii nu au fost uitati: ce copil nu si-ar dori sa porneasca la vanatoarea de comori scufundate?

salzkammergut-dive-4.jpg

Astfel, clubul local de scufundari ofera cursuri speciale copiilor, incepand cu varsta de opt ani. De la zece ani in sus, micutii scufundatori primesc si un certificat „oficial”. Instructori specializati insotesc copii in explorarea minunatiilor subacvatice, astfel incat acestia vor fi in siguranta, atat deasupra cat si dedesuptul oglinzii apei.

salzkammergut-dive-6.jpg

Chiar si atunci cand se instaleaza frigul iernii mai exista temerari gata sa se scufunde in apele cristaline de sub pojghita de gheata. Acest gen de scufundari sunt rezervate scafandrilor experimentati. E o calatorie fermecata in adancurile reci, in lumina irizata a soarelui ce patrunde prin gheata.Notiţă: turism Austria, scufundari, Salzkammergut
Topicuri asociate

Stiri

"Articole: Minunata lume subacvatica din Salzkammergut" | 0 comentarii
Prag
Reîncărcare

Comentariile apartin celui care le-a trimis. Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru continutul lor.


 
 
 
FAQ | Folosirea portalului | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C | Documente oficiale
Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Termeni si conditii | design by: creyons