Aventuri pe doua roti in Tirol
Marti, 17 Aprilie 2012 14:27

Autor gabzso

Descoperiti imprejurimile pe doua roti si gasiti astfel cele mai frumoase locuri. Cei care sosesc la Tirol pentru a merge cu bicicleta, au parte de surprize!Pe mountainbike
A descoperi Tirolul pe mountainbike, inseamna sa fii pe drum pe Bike Trail Tirol. Aceasta ruta este cea mai lunga ruta mountainbike din regiunea Alpilor, unde biciclistul poate simti de-a lungul a 1000 km inima Tirolului. Aceasta ruta numita Bike Trail Tirol, conduce biciclistul dornic de aventuri, de-a lungul a 32 de etape, prin toata regiunea. Sa calatoresti in Tirol cu bicileta, este o aventura deosebita, deoarece privelistea are grija, ca inimile sa bata mai tare, iar asta nu din cauza oboselii. Incepand de la rute montane obositoare la creste de vale si pana la rute invioratoare peste popasuri racoritoare si campii verzi, toata lumea are de unde alege pentru a trai o aventura legala „off road“ pe doua roti. Drumurile special amenajate pentru mountainbike din Tirol sunt pentru toata lumea: pentru biciclistii sportivi, care cauta aventura si care sunt suficient de puternici pentru a se bucura de privelistea minunata, care este oferita de aceasta minunata regiune.

Pe bicicleta
Cei care vin la Tirol, sa se dea cu bicicleta, se pot astepta la ceva! Se petrec multe pe drumurile lungi de 750 de km, special amenajate pentru biciclisti. Biciclistul poate trai diversitatea Tirolului si se poate bucura de frumusetea regiunii. Intotdeauna exista ceva, care merita vazut, fie ca este vorba despre o priveliste minunata asupra regiunii, fie ca este vorba despre un highlight cultural de pe ruta aleasa. Rutele pentru biciclisti sunt incomparabile: acestea sun gandite pentru fiecare nivel de dificultate si pentru conditia fizica al fiecaruia; in fiecare regiune din Tirol incepand de la Kitzbuhel si prin Zillertal pana la Nauders si pe gustul fiecarui participant! Inimile biciclistilor sunt impresionate nu doar de urmatoarele rute pentru biciclisti. Biciclistii sunt invitati la calatorii comode pe doua roti in cadrul rutelor regionale pe bicileta. Apasati pedalele si alimentati-va cu energie – ceea ce veti reusi cu siguranta, daca participati la una dintre aceste oferte diversificate. Alegeti-va singuri ruta Dvs. personala!

Oferte in Tirol

Continut preluat de pe: OutdoorMania, http://outdoormania.ro