Vara in Tirol (Austria)
Miercuri, 15 Iunie 2011 10:31

Autor gabzso

Pajisti alpine verzi, pereti de stanca abrupti, lacuri de munte scanteietoare– toate acestea le gasiti in Tirol pe timpul verii. Dar: Tirolul inseamna mult mai mult…Safari in Kals: Nature Watch
In zona Tirolul de Est, in parcul national Hohe Tauern, puteti observa cu ocazia turului Nature Watch-Tour din iulie si august, organizat in fiecare sambata capre, marmote, vulturi aurii, capre negre si vulturi barbosi.

AREA 47: locul ideal pentru cei care iubesc aventura

Cadere libera, sarituri indraznete, alunecari la inaltime care va fac sa ametiti si trairi unice in apele involburate: AREA47 garanteaza un nivel foarte inalt de adrenalina. Pe suprafata de 6,5 hectare aceasta locatie imbina tot ceea ce asigura o aventura perfecta outdoor.

Gheata vesnica si partii excelente in Hintertux

In Austria singura zona de ski pe tot parcursul anului care va asigura distractia la ski 365 de zile pe an este ghetarul Hintertux. Este de asemenea demn de recomandat – o vizita in taramul gheturilor vesnice: la altitudinea de 3.250 m se afla palatul de gheata naturala, o lume de gheata cu cascade inghetate si cristale de gheata, pe care o puteti explora in tururi insotiti de ghid.

Un altfel de podium

Parasirea pajistilor din Alpi si aducerea vitelor in vale pentru iernat - traditionale pe pajistile din Tirol - sunt de fiecare data un spectacol, pe care oaspetii si localnicii pot sa il sarbatoreasca impreuna. Toamna au loc aproape peste tot in Tirol aceste evenimente deosebit de colorate, mai ales in zona Zillertal.

Stralucire in Wattens

O lume de vis care va taie respiratia, intre fantezie si realitate: in lumea cristalelor Swarovski din Wattens vizitatorii patrund intr-o lume stralucitoare de poveste.

Oferte in Tirol

Continut preluat de pe: OutdoorMania, http://outdoormania.ro