Statiunea Hochkonig - Austria
  Hochkonig
Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prietenRegiune:  Salzburg


Facilitati statiune:
Diverse
Baruri/pub
Facilitati wellness
Restaurante
Shopping
Supermarket

Distanta de la granita: 828 km
Altitudine baza: 802 m
Altitudine varf: 1600 m


Caracteristici statiune:
Activitati acvatice
Inot
Piscina
Activitati in aer
Zbor cu parapanta si parapanta cu motor
Activitati pe uscat
Adventure park
Baschet
Calarie
Golf
Mini Golf
Monster scooter
Mountain Bike
Parcuri cu animale salbatice si gradini zoologice
Parcuri, sah, tenis de masa, picnic, fotball, plaja…
Skateboard
Squash
Tenis
Trekking, Hiking, Mountaineering, Nordic Walking
Urmarirea rasaritului sau apusului de soare     Facilităţi de cazare în această staţiune

TIP DE CAZARE

ApartamentHotel

 Apartament AT5761.200,

 Unser Unterberg, Maria Alm am Hochkönig

 Apartament AT5761.220, Maria Alm am Hochkönig

Hotel & Resort Maria Alm, Maria Alm am Steinernen Meer

Hotel Unser Unterberg, Maria Alm am Steinernen Meer

Landgasthof Almerwirt, Maria Alm am Steinernen Meer

Familien- und Sporthotel Marco Polo Club Alpina, Maria Alm am Steinernen Meer

Descriere statiune

Regiunea Hochkönig cuprinde trei sate alpine: Maria Alm, Dienten si Mühlbach am Hochkönig intr-un cadru natural superb, cu traditii, obiceiuri si specialitati locale oferind atractii pentru intreaga familie.

In regiunea  Hochkönig sunt peste 300 km de trasee montane bine amenajate, intretinute si marcate, oferind numeroase oportunitati pentru practicarea drumetiilor, atat pentru cei cu experienta, cat si pentru cei care practica doar pentru placere si pentru a descoperii frumusetile naturii.

Pentru familii este recomandat Alpin Park-ul din Dienten, unde cei mici pot practica alpinismul in siguranta, iar pentru adulti sunt amenajate mai multe trasee de alpinism, de diferite grade de dificultati. Deasemenea si la Waldseilgarten Natrun puteti sa va bucurati de aventuri si de actiune. Aici puteti sa va simtiti ca si in jungla: leagane, poduri, cabluri, obstacole, catarari pe copaci, toate acestea la inaltime.

Pentru iubitorii de adrenalina este recomandata si saniuta de vara la Biberg cu peste 50 de curbe, cu o lungime de aproximativ 1,6 km, deschis din mai pana in octombrie. In Maria Alm aveti posibilitatea de a incerca minigolful, o distractie pentru toata familia. La Sommerstein Erlebnispark in Maria Alm puteti sa va racoriti in piscinele in aer liber cu tobogane si sa incercati un masaj relaxant.

Cu ajutorul telegondolelor (Dorfjet Natrun, Hochmaisbahn, Schwarzeckalmbahn, Karbachalm Gabühel) puteti sa ajungeti la inaltimi mai mari, parcurgand de acolo trasee amenajate pentru practicarea drumetiilor. Telecabina Dorfjet Natrun din centrul orasului Maria Alm va aduce la o inaltime de peste 1100 m unde puteti incepe aventura pe traseele de drumetii sau la Waldseilgarten Natrun. Cu telecabina Schwarzeckalmbahn puteti ajunge intr-o zona de o frumusete unica, cu cabane montane traditionale, intr-un cadru natural uimitor. Daca doriti sa ajungeti la inaltimi de peste 1600 m puteti alege telecabina  Hochmaisbahn, care va aduce pe varfurile Gabühels de unde aveti o panorama extraordinara asupra regiunii.

Pentru iubitorii artelor si a istoriei este recomandata vizitarea Galeriei Muzeului de exploatare a cuprului, unde puteti cunoaste istoria de 5000 de ani a mineritului din Mühlbach. Aici sunt reprezentate preistoricul mineritului de cupru incepand din 2000 i.Hr. pana la 300 i.Hr., precum si tehnicile moderne de exploatare din secolul al 19-lea, pana in prezent. In galeria Johanna sunt expuse numeroase artefacte.

Turistii care viziteaza zona pot beneficia de cardul Hochkönigcard cu care au mai multe avantaje: multe reduceri la numeroase activitati din regiune (la telecabine, la stranduri etc.).
Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
FAQ | Folosirea portalului | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C | Documente oficiale
Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Termeni si conditii | design by: creyons