Statiunea Otztal - Austria
  Otztal
Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prietenRegiune:  Tirol


Facilitati statiune:
Diverse
Baruri/pub
Camping
Discoteca
Facilitati wellness
Restaurante
Shopping
Supermarket

Distanta de la granita: 1041 km
Altitudine baza: 800 m
Altitudine varf: 1930 m


Caracteristici statiune:
Activitati acvatice
Caiac
Inot
Pescuit
Piscina
Rafting
Activitati in aer
Zbor cu parapanta si parapanta cu motor
Activitati pe uscat
Adventure park
Calarie
Ciclism
Escalada / Alpinism
Mini Golf
Mountain Bike
Parcuri cu animale salbatice si gradini zoologice
Parcuri, sah, tenis de masa, picnic, fotball, plaja…
Skateboard
Speologie
Squash
Tenis
Trekking, Hiking, Mountaineering, Nordic Walking
Urmarirea rasaritului sau apusului de soare
Volei     Facilităţi de cazare în această staţiune

TIP DE CAZARE

ApartamentHotel

 Agnesn,

 Schmidhof,

 Ötz,

 Bichleregg,

 Casa Hubertus,

 Piburg,

 Weiherweg,


... Vezi toate apartamentele din aceasta statiune
-

Descriere statiune

Otztal este zona de varf a Tirolului, renumit pentru ospitalitatea originala cu care isi intampina turistii. Adorabilele sate de vacanta sunt situate intre cotele 670 si 2000 m. Acestea sunt: Vent – 1900 m, Obergurgl – 1930 m, Solden – 1377 m, Langenfeld – 1180 m, Umhausen – 1039 m, Oetz – 820 m, Sautens – 810 m, Haiming – 670 m.

Vent creeaza amintiri de neuitat pentru intreaga familie, si garanteaza drumetii excelente pe trasee semnalizare perfect. Obergurgl – unde toate drumurile se termina. Excursionisti pasionati vin aici pentru experienta montana ultima pe ghetar sau doar pentru o plimbare relaxanta pe pajistile alpine. Solden este centrul Arenei Otztal. In Langenfeld se gaseste Aqua Dome, primul si unicul centru spa termal din Tirol. Umhausen se afla in vecinatatea celei mai mari cascade din Tirol. Oetz este ideal pentru plimbari romantice, drumetii, sporturi si o multime de alte activitati. Sautens este un loc linistit, ideal pentru vacantele in familie, iar Haiming este eldorado-ul sportului in Otztal: rafting, canoe, caiac, inot, catarat, ciclism.

Cascada Stuiban este rezultatul spectacolului naturii. O drumetie la cascada reprezinta un punct de atractie ce nu ar trebui ratat. Traseul spre cascada, semnalizat perfect, a fost premiat cu sigla calitatii tiroleze (”Tirolean Quality”).

Datorita faptului ca Otztal este pur si simplu El Dorado-ul alpinistilor, aici se gasesc cele mai bune si sigure trasee de alpinism / escalada si via ferrata – mai mult de 300 de rute disponibile pentru incepatori, avansati si experti. Inca un avantaj pentru Otztal, aici se afla Wildspitze, cel mai inalt munte din Tirol si al doilea cel mai inalt din Austria. Numeroase trasee de drumetie conduc si spre Wildspitze. Langa cea mai mare cascada din Tirol, Stuiben, se afla si un traseu via ferrata, excelent pentru familiile cu copii.

Otztal este prin definitie paradisul ciclismului. Exista numeroase magazine de biciclete, scoli de ciclism, inchirieri de biciclete si depozite de biciclete. Reteaua de trasee cuprinde mai mult de 700 km de rute semnalizate, de la usoare, relaxante pana la cele mai solicitante rute montane, astfel si familiile cu copii vor putea avea parte de clipe placute impreuna.

Nu lipsesc nici sporturile pe apa. Apele repezi din Otztal se pot experimenta prin rafting, cu canoele sau caiacul. Trasee mai usoare, pentru familie se gasesc pe raul Inn, iar pentru trasee mai palpitante, raul Ache este ideal, avand in vedere ca este si una dintre locatiile  cupei mondiale de rafting.
Situata aproape de baza cascadei Stuiben, frumoasa plaja Umhausen este numai perfecta pentru relaxare. Temperatura apei este de 25°C pe timpul verii. Pe plaja se gasesc un teren de beach-volley, de tenis, loc de joaca pentru copii si o pizzerie cu terasa mare.

Cele 2 parcuri de aventura, Area 47 si Otztaler Outdoor Parcours va ofera diverse activitati pentru testarea curajului si abilitatilor proprii si bineinteles pentru distractie maxima. Area 47 imbina natura cu inalta tehnologie pentru crearea unei experiente recreationale extraordinare pentru toata lumea.
In Otztal veti gasi orice de la alpinism, ciclism, pana la plaje si bai termale. O vacanta de vara relaxanta intr-o zona superba, piperata cu activitati de toate felurile si pentru toate varstele!
Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
FAQ | Folosirea portalului | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C | Documente oficiale
Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Termeni si conditii | design by: creyons