Statiunea Salzburg - Austria
  Salzburg
Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prietenRegiune:  Salzburg


Facilitati statiune:
Diverse
Baruri/pub
Camping
Discoteca
Facilitati wellness
Inchirieri auto
Muzee
Restaurante
Shopping
Supermarket
Taverne cu vin de sezon

Distanta de la granita: 820 km
Altitudine baza: 424 m
Altitudine varf: m


Caracteristici statiune:
Activitati acvatice
Piscina
Activitati pe uscat
Activitati pe plaja
Badminton
Bowling
Calarie
Escalada / Alpinism
Fotografie peisagistica
Parcuri cu animale salbatice si gradini zoologice
Parcuri, sah, tenis de masa, picnic, fotball, plaja…
Skateboard
Squash
Teatru si cinema in aer liber
Tenis
Urmarirea rasaritului sau apusului de soare
Volei     Facilităţi de cazare în această staţiune

TIP DE CAZARE

ApartamentHotel

 Herrenau-Rott,

 Top Indra,

 Top 1,

 Wohnung Höhne,

 Wohnung Soriat,

Austria Trend Hotel Salzburg Mitte, Salzburg

AMEDIA Hotel, Salzburg

Hotel Markus-Sittikus, Salzburg

Hotel NH Salzburg City, Salzburg

Hotel Sacher Salzburg, Salzburg

Hotel Salzburger Hof, Salzburg

Radisson Blu Hotel & Conference Centre, Salzburg


... Vezi toate hotelurile din aceasta statiune

Descriere statiune

Salzburg este un oras renumit in intreaga lume nu numai pentru ca este orasul natal al lui Mozart, ci si pentru arhitectura sa baroca. Centrul sau istoric are un aspect idilic, cu stradute inguste, si este inscris in Lista Patrimoniului Cultural si Natural UNESCO inca din anul 1997. Salzburg este un adevarat oras turistic prin arhitectura, cultura, istoria, arta si traditia sa, iar populatia sa este in jur de 150.000 de locuitori.
Marele compozitor Wolfgang Amadeus Mozart a fost cel mai renumit locuitor al orasului. Casa lui memoriala este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice ale orasului. Turistii pot vizita camerele unde sunt expuse instrumentele muzicale, documente, portrete familiale, portrete pictate de el, vioara din copilaria lui Mozart, vioara sa de concert, clavecinul sau si multe alte obiecte personale.
Deasemenea orasul este renumit si pentru festivalurile organizate anual: Festivalul de Paste, Festivalul de Rusalii si multe altele care atrag iubitorii artelor si a culturii.
Salzburg este un oras recomandat in special iubitorilor artelor, deoarece vizitatorii pot sa viziteze galeriile, sa vizioneze spectacole de teatru, de opera, sa mearga la concerte sau la spectacolele de dans. Rareori veti gasi un oras unde cultura si distractia sa se imbine atat de fericit.
Pe langa renumitul centrul istoric al orasului puteti vizita Gradina Baroca Mirabell, Catedrala, Biserica Franciscana, Piata Mozart, Pferdeschwemme, Hofstallgasse, Cetatea Hohensalzburg, Manastirea Sf. Peter, fatade remarcabile, galerii etc.
Cetatea Hohensalzburg este deschisa pentru public tot anul si gazduieste cursurile Academiei Internationale de Vara. Deasemenea camerele medievale, curtea si bastioanele redau atmosfera epocii si  diferite evenimente sunt organizate aici.
Daca doriti sa adunati cateva suveniruri pentru cei de acasa puteti alege dintre magazinele ascunse din centrul orasului sau puteti vizita cel mai modern centru comercial al orasului: Europark Salzburg cu peste 100 de magazine. Dupa o zi de shopping va puteti odihni la una dintre cafenelele din centrul vechi.
Iubitorii gastronomiei pot sa le viziteze restaurantele locale unde pot sa guste specialitati traditionale. Nu uitati sa incercati renumita bere locala, cu o cultura si o istorie veche de peste 500 de ani.
Vacanta la Salzburg poate sa va aduca simai multe beneficii daca alegeti Salzburg Card. Cu Salzburg Card aveti multe gratuitati la diferite obiective turistice si multe reduceri (la concerte, spectacole de teatru etc).
Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
FAQ | Folosirea portalului | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C | Documente oficiale
Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Termeni si conditii | design by: creyons