Statiunea Seefeld Olympiaregion - Austria
  Seefeld Olympiaregion
Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prietenRegiune:  Tirol


Facilitati statiune:
Diverse
Baruri/pub
Camping
Facilitati wellness
Muzee
Restaurante
Shopping
Supermarket

Distanta de la granita: 1005 km
Altitudine baza: 1200 m
Altitudine varf: 2200 m


Caracteristici statiune:
Activitati acvatice
Caiac
Inot
Pescuit
Piscina
Plimbari cu barca, hidrobiciclete si luntre
Rafting
Activitati in aer
Zbor cu parapanta si parapanta cu motor
Activitati pe uscat
Activitati pe plaja
Adventure park
Badminton
Bowling
Calarie
Ciclism
Escalada / Alpinism
Fotografie peisagistica
Golf
Mini Golf
Mountain Bike
Parcuri, sah, tenis de masa, picnic, fotball, plaja…
Skateboard
Squash
Tenis
Trekking, Hiking, Mountaineering, Nordic Walking
Urmarirea rasaritului sau apusului de soare     Facilităţi de cazare în această staţiune

TIP DE CAZARE

ApartamentHotel

 Alpenland,

 Am Birkenhain,

 Apartament AT6100.160,

 Birkenwald,

 Excelsior,

 Liebl,

 St Martin,


... Vezi toate apartamentele din aceasta statiune

Wellnesshotel Schönruh, Seefeld

Hotel Hocheder - 2 Nächte, Seefeld

Alpenhotel Fall in Love, Seefeld

Bergresort Seefeld, Seefeld

Wellnesshotel Schönruh, Seefeld

Hotel Hocheder, Seefeld

Hotel Kaltschmid, Seefeld


... Vezi toate hotelurile din aceasta statiune

Descriere statiune

 

Seefeld Olympiaregion este o destinatie preferata de multi turisti. Seefeld reprezinta ceea ce inseamna traditie tiroleza intr-un cadru natural idilic. Pe langa cadrul natural spectaculos si activitati in aer liber si evenimentele de vara organizate dau un motiv important pentru vizitarea zonei: festivale traditionale in cadrul caruia sunt prezentate diferite obiecte artizanale, parada florilor, concursuri de dans si multe altele.
Vara regiunea Seefeld asteapta cu mare drag iubitorii drumetiilor, alpinismului, dar si pentru pasionatii golfului. Golful se poate practica la unele dintre terenurile de golf al zonei: un teren de golf cu 18 gauri, celalalt cu vedere panoramica la Geigenbühel, iar in oras se afla si o academie de golf.
Pentru cei care iubesc natura recomandam nordic walking- regiunea avand o altitudine optima de 1200 m- pentru parcurgerea unei traseu din cele aproximativ 15. Traseele sunt bine amenajate si au in total peste 160 km lungime cu diferite nivele de dificultate. Nordic walking are efecte bune asupra sistemului cardiovascular, asupra respiratiei si metabolismului.
Unul dintre cele mai interesante trasee de drumetii este traseul in jurul Seefeld Wildsee prin care turistii pot admira acest peisaj unic. La 11 Tafeln  puteti obtine informatii despre flora si fauna zonei. Iubitorii excursiilor pot vizita si spectaculosul defilelul Gleirschklamm, precum si cheile Schlossbachklamm. Recomandam si zona Gaistal unde vizitatorii pot admira natura neatinsa, cabanele montane. Telecabinele va pot ajuta sa ajungeti pe varfurile muntilor din imprejurimi. Daca doriti sa va distrati, puteti vizita parcul de alpinism Kletterwald Leutasch in mijlocul padurii, unde va puteti catara in copaci ca in copilarie. Fiecare persoana poata sa-si aleaga traseul propriu, cu diferite obstacole si platforme. Participantii sunt in siguranta, sunt asigurati in coarda pebtru a-i feri de accidente. La centrul de aventura in aer liber din Scharnitz puteti incerca canotajul, caiacul, parapanta, zborul in tandem, patinaj pe role, alpinism si multe altele.
Daca iarna alegeti schiul, vara puteti alege ciclismul. In aceasta regiune traseele sunt bine marcate care provoaca atat pe incepatori cat si pe profesionisti.
Dupa un an de munca doriti liniste, sa fiti pe malul apei si sa va concentrati doar pe pescuit? Va recomandam lacul Weidachsee din Leutasch unde puteti sa va relaxati intr-un cadru de vis. Deasemenea este recomandat si Kneipp Salzbach, unde puteti incerca diverse tratamente wellness. Acestea ajuta circulatia sangelui, intaresc sistemul imunitar, sistemul nervos, avand un efect de echilibrare asupra respiratiei, ritmului cardiac, tensiunii arteriale, sistemului digestiv, nervos ?i endocrin. Merita vizitat si Erlebnis Welt Alpenbad din  Leutasch care va asteapta cu dusuri, cascade, masaj, paturi cu bule de aer si multe altele.
Iubitorii istoriei pot vizita poarta Claudia la granita dintre Bavaria si Tirol. Deasemenea este renumit si clopotul pacii (Friedensglocke) pe dealurile exterioare la vest de Moesern intr-un peisaj alpin uimitor cu o vedere panoramica asupra vaii Inn-ului. Gardurile au o mare importanta in cultura, identitatea si istoria locala, fiind unele dintre cele mai vechi elemente ale arhitecturii rurale. Gardurile s-au dezvoltat in decursul secolelor, purtand amprenta mesterilor locali. Bisericile din regiune sunt renumite pentru arhitectura lor: biserica Pfarrkirche St. Nikolaus, Pfarrkirche St. Oswald, Seekirchl.

Seefeld Olympiaregion este o destinatie preferata de multi turisti. Seefeld reprezinta ceea ce inseamna traditie tiroleza intr-un cadru natural idilic.

Pe langa cadrul natural spectaculos si activitati in aer liber, evenimentele de vara organizate dau un motiv important pentru vizitarea zonei: festivale traditionale in cadrul caruia sunt prezentate diferite obiecte artizanale, parada florilor, concursuri de dans si multe altele.

Vara regiunea Seefeld asteapta cu mare drag iubitorii drumetiilor, alpinismului, dar si pe pasionatii golfului. Golful se poate practica pe unele dintre cele mai bune terenuri de golf europene: un teren de golf cu 18 gauri, celalalt cu vedere panoramica la Geigenbühel, iar in oras se afla si o academie de golf.

Pentru cei care iubesc natura recomandam nordic walking- regiunea avand o altitudine optima de 1200 m- pentru parcurgerea unei traseu din cele aproximativ 15. Traseele sunt bine amenajate si au in total peste 160 km lungime cu diferite nivele de dificultate. Nordic walking are efecte bune asupra sistemului cardiovascular, asupra respiratiei si metabolismului.

Unul dintre cele mai interesante trasee de drumetii este traseul in jurul Seefeld Wildsee prin care turistii pot admira acest peisaj unic. La 11 Tafeln  puteti obtine informatii despre flora si fauna zonei. Iubitorii excursiilor pot vizita si spectaculosul defilelul Gleirschklamm, precum si cheile Schlossbachklamm. Recomandam si zona Gaistal unde vizitatorii pot admira natura neatinsa, cabanele montane. Telecabinele va pot ajuta sa ajungeti pe varfurile muntilor din imprejurimi.

Daca doriti sa va distrati, puteti vizita parcul de alpinism Kletterwald Leutasch in mijlocul padurii, unde va puteti catara in copaci ca in copilarie. Fiecare persoana poata sa-si aleaga traseul propriu, cu diferite obstacole si platforme. Participantii sunt in siguranta, sunt asigurati in coarda pebtru a-i feri de accidente. La centrul de aventura in aer liber din Scharnitz puteti incerca canotajul, caiacul, parapanta, zborul in tandem, patinaj pe role, alpinism si multe altele.

Daca iarna alegeti schiul, vara puteti alege ciclismul. In aceasta regiune traseele sunt bine marcate care provoaca atat pe incepatori cat si pe profesionisti.
Dupa un an de munca doriti liniste, sa fiti pe malul apei si sa va concentrati doar pe pescuit? Va recomandam lacul Weidachsee din Leutasch unde puteti sa va relaxati intr-un cadru de vis.

Deasemenea este recomandat si Kneipp Salzbach, unde puteti incerca diverse tratamente wellness. Acestea ajuta circulatia sangelui, intaresc sistemul imunitar, sistemul nervos, avand un efect de echilibrare asupra respiratiei, ritmului cardiac, tensiunii arteriale, sistemului digestiv, nervos si endocrin. Merita vizitat si Erlebnis Welt Alpenbad din  Leutasch care va asteapta cu dusuri, cascade, masaj, paturi cu bule de aer si multe altele.

Iubitorii istoriei pot vizita poarta Claudia la granita dintre Bavaria si Tirol. Deasemenea este renumit si clopotul pacii (Friedensglocke) pe dealurile de la vest de Moesern intr-un peisaj alpin uimitor cu o vedere panoramica asupra vaii Inn-ului. Gardurile au o mare importanta in cultura, identitatea si istoria locala, fiind unele dintre cele mai vechi elemente ale arhitecturii rurale. Gardurile s-au dezvoltat in decursul secolelor, purtand amprenta mesterilor locali. Bisericile din regiune sunt renumite pentru arhitectura lor: biserica Pfarrkirche St. Nikolaus, Pfarrkirche St. Oswald, Seekirchl.
Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
FAQ | Folosirea portalului | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C | Documente oficiale
Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Termeni si conditii | design by: creyons