Statiunea St. Anton am Arlberg - Austria
  St. Anton am Arlberg
Pagina formatată pentru tipărire Recomanda unui prietenRegiune:  Tirol


Facilitati statiune:
Diverse
Baruri/pub
Camping
Facilitati wellness
Muzee
Restaurante
Shopping
Supermarket

Distanta de la granita: 1084 km
Altitudine baza: 1300 m
Altitudine varf: 2811 m


Caracteristici statiune:
Activitati acvatice
Inot
Pescuit
Piscina
Rafting
Activitati in aer
Zbor cu parapanta si parapanta cu motor
Activitati pe uscat
Adventure park
Calarie
Ciclism
Escalada / Alpinism
Fotografie peisagistica
Golf
Mountain Bike
Parcuri, sah, tenis de masa, picnic, fotball, plaja…
Tenis
Trekking, Hiking, Mountaineering, Nordic Walking
Volei     Facilităţi de cazare în această staţiune

TIP DE CAZARE

ApartamentHotel

 Michaela,

 Apartament AT6574.160,

 Apartament AT6574.170,

 Apartament AT6574.200,

 Apartament AT6574.360,

 Diana,

 Haus Schöller,


... Vezi toate apartamentele din aceasta statiune
-

Descriere statiune

St. Anton am Arlberg este un loc linistit oferind un refugiu celor care doresc sa se relaxeze, sa scape de stresul zilnic si de zgomotul oraselor. Regiunea este inconjurata de munti semeti, natura neatinsa, pajisti, flori multicolore, lacuri cu apa curata alpina si pasuni alpine, insa nu numai pentru frumusetea zonei merita vizitata regiunea ci si pentru gama larga de activitati care va asteapta: trasee montane pentru drumetii si ciclism, alpinism, zbor cu parapanta, golf, piscine in aer liber si multe altele.

Alpinismul este unul dintre cele mai populare sporturi de vara in regiunea St. Anton am Arlberg, unde multe trasee de alpinism stau la dispozitia celor curajosi. Multi considera regiunea ca fiind dificila, deoarece traseele cuprind etape cu pante abrupte si creste dificile care necesita conditie fizica din plin.

Totodata, aceasta regiune este foarte cautata de excursionisti care adora peisajele montane splendide, linistea si aerul curat. Cele aproximativ 300 km de trasee de drumetii ofera turistilor multe oportunitati pentru relaxare. Traseele sunt bine semnalizate si de mai multe nivele de dificultate, astfel ca sunt usor de parcurs si pentru excursionistii incepatori si pentru cei cu experienta (Schlosskopfweg, Mühltobelweg, Ulmer Hütte etc. ). Excursionistii pot descoperi cascadele, cheile si cabanele montane din regiune singuri sau in tururi ghidate. Varfurile le puteti atinge cel mai usor cu ajutorul telecabinelor.

Ciclismul este la fel de popular printre turistii care ajung in zona. ca si excursile si drumetiile. Aproape 200 km de trasee de ciclism montan sunt amenajate, semnalate si conectate. Petreceti o vacanta activa si descoperiti pe doua roti frumusetea naturii. Unul dintre cele mai spectaculoase trasee este cel din Verwalltal, de dificultate medie, cu posibilitatea de vizitare a lacului Verwallsee, care este considerat unul dintre cele mai frumoase lacuri din Alpii austrieci.

Mai recomandam o vizita la Hochseilgarten pentru un shot de adrenalina, deoarece participantii trebuie sa “lupte” la o inaltime de aproximativ de 6 m, pe niste trasee de franghii legate in copaci.

Cei care iubesc tenisul sunt asteptati la  Raiffeisen-Tennishallen-Center din Strengen am Arlberg.

Daca va place sa incarcati bateriile la centrele wellness va recomandam Wellnesspark Arlberg Stanzertal unde puteti alege dintre diferite servicii: sauna finlandeza, baie de aburi, biosauna, baie aromatica de aburi si multe altele.

Putem considera regiunea   St. Anton am Arlberg o zona ideala pentru petrecerea vacantei, o zona perfecta pentru a reincarca bateriilor.
Comentarii:
- nu sunt comentarii
Nu sunteti inregistrat/logat. Pentru a putea comenta trebuie sa fiti inregistrat.
Va puteti loga/inregistra aici.


 
 
 
FAQ | Folosirea portalului | Clienti | Protectia Consumatorilor - A.N.P.C | Documente oficiale
Publicitate | Cariera | Integrare in pagina web | Termeni si conditii | design by: creyons